dilema seorang isteri

Suami nk sgt ada baby awal. Saya baru gugur (3bln) secara D&C. Ada sebulan plan berpantang demi kesiankan suami nk baby awal. Klu boleh sy nk jarak 3 bulan slps gugur baru nk baby. Adakah plan kami betul serta selamat, jika sebulan ja pantang then plan ada baby for the next month.

2 Balas

Baik awk ksiankn dlu diri sdiri baru ksiankn suami.. Badan kita lma nk pkai, jaga la sebaiknya.. Bincng dgn suami, mesti dia fhm kalo btul dia syg.. Rezki ank xkn ke mna kalo Allah mmg nk bagi.. Brkorban utk suami kna brpada2 jg..

5y ago

Sebak tgk suami dah xsemangat

Sbr dulu sis.. Lebih baik 6buln baru pregnant blik sebb sis D&C. Kalo turun sendiri 3buln boleh dh. Tp ikut bdn jugk sis... Mmg ada je yg ggur terus pregnant blik. Risiko tetap ada.

5y ago

I see. Kwn jg bgtw camtu pling pun 3bln klu nk cpt. Tapi mcm xready je nk ada baby awal dah