Perangai suami

Suami kantoi suka tengok video lucah. Nak buat mcm mana? Dah marah, dia pulak yang merajuk dengan kita mcam kita pulak yang bersalah sebab check phone. Bukan sekali. Berkali2. Setiap kali saya tidur awal sikit, mesti ambik kesempatan tengok video lucah. Sedangkan dalam hari tu juga ada kami bersama. Penat. Rasa nak hempas semua benda dalam bilik ni. Bukan pandai nak minta maaf. Dia pulak yang tarik muka dgn kita. Sekali dua kantoi saya boleh lagi tolerate. Ni dah kali ke berapa Haih sial la

1 Balas

dah jd ketagih..sis buke ceramah ustaz uia pasal Haram tgk video lucah..pasang kuat2 biar dia dengar.biasalah org bersalah kan mmg akan mengelak.. mcm2 la Cara bt muka sposen.klau die xleh nk berdepan..sis luah slow2 tye dlm wssp..ape reason dia wt camtu..ape y die nk.