Sy balik Dari bsalin smpai bpantang ni semua kena buat sendiri. Penat sebenarnya😭 #firstmom

Suami cepat malas jaga baby.

2 Balas

saya pulak suami nak jaga baby, tapi saya tak yakin, sebab suami kadang boleh terlelap, saya risau baby duduk dengan dia. badan saya penat, saya gigih jugak kuat untuk baby, sampai la jahitan saya terbukak dan jahit balik, Alhamdulilah sekarang dah 27 hari berpantang, diri saya dah serasi dengan semua kerja baby, jahitan pun nak elok dah

suruh husband hired cl. atau bwk mak dtg rumah. mntk tlg jaga kan.