Ingin tahu

Stroller mesra travel apa yang sesuai ye untuk baby nak masuk 1 tahun? Kalau boleh taknak yang terlalu besar sangat #firstmom

1 Balas

8mo ago

yg mcm sy beli ni tak blh baring dia duduk shj..sit je blh adjust facing depan atau facing mengadap kita.. yg sy share link dkt atas tu dia blh adjust tuk baringkan ank kalau ank tido