jerawat makin berleluasa

Stress jgk bila pregnant jerawat makin bnyk.sbelum ni bersih jerk muka.adkah sebab hormon??ad mitos kta klau berjerawat tu ank pompuan?

2 Balas

Huhu mitos jek sis.. Sy ank first gurl muke licin cun melecun, kedua boy, pun muke cun melecun clean jek dri jerawat..now preggy no 3.. Aritu awal trimester jerawat berleluasa tnpa simpati singgah kat muke n bdn😂, tp alhmdulillah lpas msok second trimester xde daa jerawat.. Huhu.. So xley agak ank laki ke pmpuan.. Hahahaha 🤣

yes normal sis berjerawat, hitam kat leher