Gatal Kulit

start semalam, 1 badan habis gatal.. Normal ke untuk ibu mengandung? Sebab nak kata alergic makanan, tak pernah pula sebelum ni. Makan apa pon ok ja. Tak ada alahan ubat juga. Memang xtahan sangat. Sekarang tggu turn nak jumpa doctor. Harap x berlarutan lahh. Habis kulit luka kena garu 🥴#pleasehelp #bantusharing

2 Balas

normal, hormon kita da lain. maybe skrg da start alergi apa2x pula kot. saya pun dulu jadi juga, even sblm ni mmg jenis gatal sbb ada alergi tapi kali ni teruk betul.

2y ago

Itulahkan. Nak kata alergi ubat/makanan. Sblm preggy semua blh telan. Xda alergi

sama, saya pun macam tu juga. ramai kata sebab hormon kita tak menentu..

2y ago

Okey noted. Doctor bgi ubt mkn dgn krim sapu. Alhamdulillah la. X gatal sgt dh ☺️