Normal ke bleeding macamni ye minggu ke 6?

Start bleeding sikit 24/11/22 dan spotting coklat2 sampai sekarang. Apa pendapat ibu2 ada pengalaman tak? Boleh share tak..risau sangat

Normal ke bleeding macamni ye minggu ke 6?
3 Balas

better sis refer hospital. sy yg ckit ni pun trus jmpa doc. syukur alhmdulillah xda apa2. rasanya sis ni ok lg. jgn ja pad penuh dlm sejam. tp sbaik2nya pegi ja jumpa doc. jgn biar ok.

ni kira banyak jugak ni, pegi hospital trus sis, dekat sini xde yg bleh bantu.. sye spotting stitik je pon risau trus pegi klinik scan.

2y ago

esok mmg nak pegi cek..wktu yg bleeding first tu..mmg dah jmpe doktor..doktor ckp ok..sb bleeding dah stop.. lps tu esok tu spoting2 coklat je. ada yg kta normal..hrini tgok mcm byk plak keluar.

sy tak pasti sis tapi sebaiknya sis rujuk pada doktor