Bedung, Sarung Tangan dan Kaki Bayi

Start berapa bulan mommies tak pakaikan baby 1. bedung 2. sarung tangan 3. sarung kaki Mohon share pengalaman pleaseee mommies semuaa.. Baby sy nak masuk 2 bulan. tqtq #bantusharing #firstbaby #pleasehelp #ingintahu #baby2bulan

3 Balas

Sarung tangan leps sebulan tak pakaikan dah .. sarung kaki pakaikan sampai 4 ke 5 bulan jugak sebab mama saya cakap nanti kaki baby sejuk masuk angin hahaha tapi boleh je sarung tangan kaki tu lepas pantang tinggal dah .. bedung anak saya tinggal umur 2 bulan