10weeks 4days

Spotting.. Hai minta tolong.. Macam ni spoting macam ni kena pergi hospital tak? Refer 1st pic.. Last week ada spoting tp pink brownish 2-3days.. mcm di pic ke 2 Tak ada cramp perut ke apa.. Cuma tengah membuang air besar tengok setitik setitik dia turun.. ambil tissue try wipe.. Mcm dalam gambar.. #ttc14yrs #bantusharing #ingintahu #advicepls

10weeks 4days
20 Balas

G je hospital……saya dari awal smpai dah nk melahirkn xde setitik pun darah kluar