kedudukan baby dalam perut??

Spe dekat sini jenis klw baring telentang perut akan nmpk@fell berketul di sebelah kiri or kanan??but xpernh tidur disebelah kiri even bila terlentang perut akn nmpk berketul sebelah kiri..#14week

1 Balas

1st baby sy macam tu. Dia suka duduk dalam posisi kanan atau kiri. Kadang² nampak timbul belah kiri. Kadang² kanan. Bila dah lahir, dia memang suka himpit sy. Normal je tu mommy. Anak selesa duduk macam tu dalam rahim. 2nd pregnancy ni, suka duduk ditengah. ?

4y ago

Skrg pun mcm tu..xdduk diam dah skjp ke kiri ke kanan..hex3