Buasir selepas bersalin

Spa d sni yg tngh mngalami siksanya kena buasir masa berpantang🤣oky x..ada tips ke nak kecutkn buasir...klo bilang mnum air banyak² trlebih banyak da ni sbp cya fully bf anak so sntiasa rasa haus wlupun da mnum ...,🥴bahagian jahitan da smbuh wlpun blm smua but sakit tu da xde cuma buasir je lr yg mgangu aktiviti harian cya...kdng klo bf anak sia lgi suka bring sbp klo nak duduk ya tuhan sakit dy tu brdenyut denyut weiii...#seriusnanya

5 Balas

Awak saya buat sitz bath. Beli yang fatimah sitz bath tu, rendam sekali. Memang best