Nappy cream

Sorry sy nk tanya. Nappy cream kne sapu seluruh tmpt private baby ke?? Sy selalu sapu dekat bhgian yg sy bulatkn tu. Tapi 2/3 hari sy tgk dkt celah2 bontot die nmpk merah. Blh sapu ke dekat celah2 tu?? Ank sy perempuan. Sy pakai sudocrem. Blh pkai tgn je ke sapu dkt prvate part baby ?? #firsttimemom #firstmom

Nappy cream
12 Balas

my bby girl sy sapu Vaseline bhgian ruam yg biasa mncul.. pastu sy sapu bedak aiken ckit agar rsa kering stiap kali tkar lampin. biar da smbuh letak jagm utk elak muncul.