Susu dada xda

Sorry soaln pelik2..mcm mn nk bg Susu kuar Susu dada Sy XDA ..

4 Balas

klau mcm sy la..7 org peknen x pernah pun kuar susu..lepas bersalin baru kuar

5mo ago

ank Sy 6bln dh .Sy bhnti skjp xbg ank..Ni Sy nk bg BLK mcm mn nie

Bersalin berapa lama postpartum? Atau masih mengandung?

5mo ago

Cuba google relactation. Kena pam secara konsisten 2 jam sekali. Keep on latching baby beli lacating aids yg mcm tube tu. Tak senang ya nak keluarkan balik susu tapi yak mustahil. Cumanya takkan berlaku dalam masa seminggu dua

dah bersalin atau masih mengandung?

5mo ago

dh bslin ank dh 6bln