Gigitan nyamuk ke

Sorry nk tanya . Ni nmpk mcm kesan gigitan nyamuk or kene cubit ye ? Sbb sy takut suami cubit baby je . Smlm dia yg jagakan baby . Pagi ni tgok ada merah2 mcmni . #pleasehelp #seriusnanya

Gigitan nyamuk ke
52 Balas

anak sy pun ade camni, dan hanya sy shj yg jaga waktu siang ke malam , suami jaga waktu mlm bila dia nak susu , jd kami aggap ia kena serangga atau kulitnya sedikit sensitif dgn kws kotor ,mungkin la ,da sapu mcm2 pun lambat nak surut .. mmg mcm ni la rupenya kat tgn dan kaki anak sy