Gigitan nyamuk ke

Sorry nk tanya . Ni nmpk mcm kesan gigitan nyamuk or kene cubit ye ? Sbb sy takut suami cubit baby je . Smlm dia yg jagakan baby . Pagi ni tgok ada merah2 mcmni . #pleasehelp #seriusnanya

Gigitan nyamuk ke
52 Balas

nampak macam kesan gigitan serangga.. nanti bila merah nak surut nampak la timbul macam punat... nanti sis standby la ubat... dekat farmasi ada jual... minta untuk baby bawah stahun...insyaAllah cepat baik.. gatal tu..kesian dia