CIRIT KE KALAU MACAM NIH?

Sorry nak tanya, kalau taik baby macam nih cirit ker normal? Untuk baby yang fully breastfeed

CIRIT KE KALAU MACAM NIH?
2 Balas

Nak tengok popoo anak awk tp mata sy lebih pandang kat bont*t anak awk. macam melecet? klu melecet cepat2 sapu nappy rash ye boleh guna pureen atau calamine for baby. Sblm sapu tu, bagi lap pelan2 dlu smpi kering tmpt tu baru letak nappy rash. hehe

8mo ago

Alright thankyou! Saya dah ada cream doc bagi dah 😊🙏🏼

normal mcm ank sy. btw bontot baby tu melecet ke sy slh tngok

8mo ago

jgn biar mcmtu, nnti mkin teruk susah nk baik. cuba try krim nappy rash brand pureen, cepat elok. ank sy pun mcmtu jugak, even dh baik msih sapu lgi krim tu