Buasir

Sorry mommies kalau soalan menggelikan. Nak tanya ada tak mommies kat sini masa pregnant and dah nak bersalin ada buasir? Yang tahap dah terkeluar tu. Doc akan buat apa ye? Ada mention pasal nie kat nurse tapi dia kata nanti doc akan check.

15 Balas

Sy ada.. Tp doc x buat apa2 pun.. Baby dah sebulan lbh dah

5y ago

Ouh yeke. Masa push tu benda tu tak lagi keluar ke? Hehe sorry tanya

Doktor suruh tolak balik dan jaga kebersihan.

soalan bagus nii tambah ilmu

Sy pn pnh kena...huhu

Sy masa pregnant bby first mmg ada buasir... 2kali sy buat operation, sb kan dktr kata dh terok stage 3...

5y ago

Sy pun kira nak buat operation coz dh terok..shares pengalaman buat operation tu mcm mana? And sakit ke?? Masa membuang mcm mana? Berapa lama baru sembuh