Sakit tulang kemaluan

Hi sorry lah kalau title tu pelik sikit . Saya baru 34 weeks kerap sangat sakit tulang bahagian kemaluan . Nak jalan , nak duduk semua sakit . Normal ke ? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

9 Balas

sama. kalau sya sakit bhgn tu, sya selalu tekan2 kat tulang mcm urut. pandai juga hilang kejap sakitnya. mgkn sbb penat berdiri, berjalan, buat aktiviti seharian....😝🤣

1y ago

kadang2 letak bantal celah kangkang pun x best. rasa sesak nafas pula bila perut rasa penuh🤣🤣dugaan mengandung hari ke hari berbeza2....hari2 penat...tba2 pandai sakit badan yg mcm penat buat kerja banyak. tapi x pun 🤣🤣🤣