Relationship question

Sorry for the inappropriate question. Nk tnya knpa after giving birth, persetubuhan rasa x sama. Rasa x selesa sgt2 & sakit. Sy lebih rela guna kaedah an4l s£x. Sy bru lps lahirkan anak pertama using C-section. Mr.Google ckp C-section/Normal birth, persetubuhan selepas tu mmg rasa x sama even dh lebih 6 week. Akn kekal ke rasa mcm tu sampai bila2? 😣😖#advicepls #firsttimemom #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

14 Balas

Utk tubuh betul2 bersedia dan sembuh dalaman sepenuhnya, orang dulu2 ckp at least after 3 mths or 100 days lps bersalin br kembali bersama suami. saya ikut petua ni dan so far x masalah mcm sakit ke dll.