Relationship question

Sorry for the inappropriate question. Nk tnya knpa after giving birth, persetubuhan rasa x sama. Rasa x selesa sgt2 & sakit. Sy lebih rela guna kaedah an4l s£x. Sy bru lps lahirkan anak pertama using C-section. Mr.Google ckp C-section/Normal birth, persetubuhan selepas tu mmg rasa x sama even dh lebih 6 week. Akn kekal ke rasa mcm tu sampai bila2? 😣😖#advicepls #firsttimemom #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

14 Balas

6weeks kira awl sgt lg tue, lebih2 awk bersalin secara czer. sya yg bersalin normal xda jahit dan xda koyak pun seram kalo bru 6weeks. tp, kalo awk x kesah.. bole try guna lube. mgkn V awk kering sbb pengaruh hormon. slowly but surely. jgn amalkan A***S** nnt awk dpt penyakit lain plak.

masih awal lg tu 6weeks.. klau ikut org tua² 100 hari baru bersama.. sbb dalaman kita belum sembuh betul lg.. dh lh awak czer.. ibu² yg bersalin normal pum seram nk bersama baru 6weeks bersalin.. luka semua masih fresh lg..jgn amalkn anal sex..

Utk tubuh betul2 bersedia dan sembuh dalaman sepenuhnya, orang dulu2 ckp at least after 3 mths or 100 days lps bersalin br kembali bersama suami. saya ikut petua ni dan so far x masalah mcm sakit ke dll.

klau blh elak kn melakukan anal sex.ada risiko dia,Kemungkinan blh dtp STD...klau yg islam haram melakukan anal sex.berbincang la dgn suami,seeloknya puan bg la tubuh sembuh sepenuhnya.

take time awak. saya dulu suami bagi rehat badan more than 6 months kalau x silap. just buat blowjob ja. jangan paksa diri ok. buat bila dah mulai selesa dan mampu. good luck awak

saya pun dulu bersalin secara ceaser dan pantang sama macam normal puan 100hari juga .. 😣 bahayalah

puan kena berpantang dulu..mc trlalu awal tuk bersama, bahaya sgt klu blum pulih spnuhnya.

Sya 3 months after give birth baru berani intimate balik. After that lama2 ok tu

anal? tak sakit ke .. 6week tu masih awal kena berpantang dulu

Kene lebihkan foreplay bg sis selesa dlu.. lama2 nti badan ok