CREDIT CARD

Sorry gusto kolang po sana magtanong though di related, wanting to apply kasi for credit card, and looking for good lower rebate and yung mabilis mag approve sana? Please seeking for any suggestion and help. TIAAA.

1 Reply

If u r using an atm mdali lng or if mu bank book ka,mbilis ang approval sa bdo

5y ago

We have saving account BPI and metrobank and ATM lang kami , dipako kumuha ng passbook , is that okay? Or need ko mismong BDO savings account or ATM