jangan dilayan sangat alahan tu .

someone cakap dekat saya yg alahan ni tak payah dilayan . cuma nak mengada2 jeee . saya pun tak tau mcm mana yeee . supaya tak “layan alahan “ ni ..

32 Balas

Yg tak kena alahan tu senang la ckp. Cuba kalau kena. Baru tahu mual muntah sakit kepala xselera mkn mcm mana rasa dia. Tak payah layan org mcm tu sis

beli gula gula mints. makan la kalau lidah rasa lain macam ke loya. supplement vitamin b6 pun membantu, boleh tanya farmasi dos untuk ibu pregnant.

takyah la sis apa org cakap. bukannya saja mengada. alahan saya teruk sangat sampai kena drip air warded haritu. kalau tak larat rehat je sis.

ye sis... jgn dilyan tu sbnarnyer jgn layan org tu... sy pun alah teruk sis... mmg ignore terus sp y bg nasiht mcm tu... bg down kite je

Jangan ambil hati apa mereka cakap sebab lain orang lain pengalaman. Enjoy your pregnancy journey ❣️

yg spatutnya xyah layan tu mulut org...kita yg alah org lain yg lelebih...bnykkan rehat ye...

Ignore je org yang cakap tu. Badan org tak sama. Saya pun alahan teruk juga

Yang tk alahan bole lee cakap. Cuba alahan smpai kalau nak teruk tu minum air pun muntah..

3y ago

ya Allah saya ingat saya je minum air pun muntah ..rupanya org lain pun sama..seksa sangat makan tk kena minum pun muntah

Tidak payah layan? 😅 susah kan bla setengah org tdak fham apa yg kita rasa ...

Jangan layan dia lah senang cite 🤣