Kehamilan dan pemakanan

Soalan serius ya, takleh ke nk mkan manis sikit dalam sehari? Contoh nak makan biskut raya sekeping dua. Stres la duk pikir pasal berat badan. Orang sekeliling semua tak bagi makan manis langsung. Sekarang dah 3rd trimester

6 Balas

saya ade gdm pon kdg mkn je sbb teringin ..tapi kena beringat je la n kurgkn... setakat sekeping dua ape laa sgt sis...kesian awak, nanti dh pantang lgi nk kena jaga makan juga...