Boleh charge hp tak dkt wad nnti?

Soalan ni utk hospital kerajaan sahaja. 7thun lps masa bersalin anak first saya stay hospital 5 hari. Nurse kasi je charge guna plug blkg katil. Waktu tu powerbank x popular dan masih mahal sgt hrga nya.. Skrg mcm mana? Boleh lg x charge dkt wad.. Mmg kene gun powerbank je ke? Tp powerbank sya skali guna je lps tu kene charge jugak. Nk ksi dkt hsband suh bwk blik pun hsband dtg sehari sekali je nnti sbb hospital jauh dan perlu urus anak sekolah.. Kalau nk suggest beli powerbnk yg capacity besar tu mybe sy x beli kot sbb better sy beli keperluan baby. Sbb sy bkn org senang. Risau kene stay lama dkt hsptal je.. Harap2 masih boleh bwak plug charger dan charge mcm biasa..

17 Balas

Ada hospital yg x bagi... Ada yg bagi.. Jadi x tahu selagi kite x masuk ke hospital tersebut..

hospital kt sy bersalin xbg gune plug y kt tepi ats kepala tu..sy bawak powerbank

hospital sy duk beranak dulu x blh.. bawa powerbank lh standby..

bole mintak tolong nurse utk charge kan fon sis

hospital yng sy brsalin bagi😁

HTA (HKL) boleh je caj fon.

sy caj hp dlm bilik solat