SNACK TIME

SNACK TIME ⠀ ⠀ Hari ni momma bg Baby makan cupcakes ja, malas nk pikiaq byk2 ?? Nasib la ada stock cupcakes @hokido.official from @babyfoodklia .⠀ Hari ni momma bg Flavour Dates & Milk, lajuuuu dia makan dua ketoi ? ? ⠀ ⠀ Lauk family pun hari ni ‘Gulai Ikan Utara dgn Bendi’ , Chef Abah yg masak ??.. Hujan2 ni malas nk pikiaq dh ?? Asyik mengulang makan ja dr bukak mata td ?⠀ ⠀ Tadi sempat la jugak momma & Kakak Keysha berzumba bersama2... Pasang kt YouTube, layan kami dua beranak ??⠀ ⠀ Esok plan nk kemas stor, lepas tu xtau dh nk buat apa... ?? Nak karaoke, takut jiran maki hamun ???⠀ Instagram: @anak_momma ⠀ #EleenaFoodDiary #EleenaFoodJourney #EleenaEats #BabyEleena #babyfoodjournal #babyfooddiary #babyfood #babyfoodmalaysia #babygirl #bayicomel #bayicomelmalaysia #babytalent #babytalentmalaysia #babyeats⠀

SNACK TIME
2 Balas

Hi sis.. nk tnye, kita bole belin ktne ye?

4y ago

Sis boleh tgk page @hokido.official kt instagram. Boleh cari agent yg berdekatan dgn sis 😍😍😍😍 atau sis ada Instagram? Nnti saya mintak diorang pm 💜

🤩