doakan sy kuat!!!

hi smua.. sy bru kawen 3 bulan lps.. rini dh 2 org wsap sy tnye dh pregnant ke blom.. trus trg sy sdikit sdih n beremosi sbb yg tnye pon org persaudaraan dekt kita jugak.. jd telan je la kata² nye.. doakan sy pregnant hjung thun ni.. ye la sy dh prtegahan 30an mybe sush risiko nk prgnant.. ape pn doakan sy ye smua. #hugs

42 Balas

Relax saja sis...tanya dengan dorang "bila nak meninggal". Saya dulu balik2 kena tanya bila mau ada 2nd baby...sya jadi jahat sekejap dgn soalan mcm tu hahahahaa

Sy 6thn khwn skrg baru pregnant ☺Sepanjang 6thn tu telannn ja asyik2 kena tanya. Sabar erk ,ada rezeki tu. Lain org lain waktunya ☺☺

Abaikan mulut org okay jgn amik pusing ap yg mereka ckp or tnye nnti awk yg stress balik..positive je okay tp bila dorg tnye lg ckp doakn2 kn la semoga ada❤

Pedulikan lah mereka cakap apa sis, sis jgn stress2 tau... Sis cuba mkn folic asid selama 3 bln... Cuba dulu..... Sbb akak pun cam adik juga... 😊😊😊

Sis jgn stress2 nnt lg lmbt lekat. Sis kene happy2 pedulikn sekeliling. Ajk suami honeymoon. Tingktkn usaha lg. Insya Allah ade rezeki sis nnt

Relax je njoi2 .pstu brsama je slalu .lg lg time wktu subur. Awl awl ni la hanimoon dgn hsbnd.da beranak nt xdah dah. Fokus bby lak.haha

amminnn. abaikan mereka. inshallah allah dah aturkan jalan kita baik2 ada rezeki bila dah sampai waktunya ya

Sy masa tu baru smnggu lepas nikah.. Org dah tanya dah ada isi ke blm.. Baru smggu kot.. 😂😂

5y ago

😁😁😁

Ok lg tu tnya. Mcm sdara belah hsbnd sy lg lah.siap ckp laa awat xd lg ni.lembik lah 😂😂

Sis , anak nie adelah rezeki , kte hanye sabar dan usaha , teroskan berdoa ,