doakan sy kuat!!!

hi smua.. sy bru kawen 3 bulan lps.. rini dh 2 org wsap sy tnye dh pregnant ke blom.. trus trg sy sdikit sdih n beremosi sbb yg tnye pon org persaudaraan dekt kita jugak.. jd telan je la kata² nye.. doakan sy pregnant hjung thun ni.. ye la sy dh prtegahan 30an mybe sush risiko nk prgnant.. ape pn doakan sy ye smua. #hugs

42 Balas

Saya juga kahwin satu tahun tiap tiap bulan orang tanya, belum ada ke?

Inshaallah... Rezeki pasti ada..jgn stress².. enjoy jer.. 💕✨

Pedulikan org tya mcm2 tu sis.. Msih baru lagi.. Enjoy dlu.. 😁

Baru 3bln utk bersedih sis...enjoy la moment berdua tu dlu..😊

honeymoon dlu.. Allah akn bg bila tiba masanya

doa bnyk²... moga ada rezeki , Amin

tooooo early sabar jela 😊

insyallah abaikan mulut org

Awal lagi tu sis

jgn gopoh yer..