saja tanya

Hi smua salam nk tnya klu kptihan biasa mmg ada cmpur air ckit x bla kluar tp x lh byk? xda pngalman #bbyfirst39wek2day blm ada tnda trun lgi.

2 Balas

Sy ank kdua dlu langsung x ada tanda² nak bersalin.. Tertiba ja rasa mcm nak meneran sembelit,sy fikir mungkin sy nak buang air besar,dok ulang alik masuk tandas 2,3 kali neran x keluar juga tp memang rasa macam nak meneran,terus cll suami pergi hospital rempuh jem dlm 30minit smpai hospital,tp masa dlm kereta memang dah rasa ada benda nak terkeluar selawat banyak² sambil goyang² kaki.. Sampai hospital masa dokte nk cek jalan x sempat kepala dah keluar hihi..Alhamdulillah semua Allah mudahkan masa tu.

5y ago

Alhamdulillah best nya tahniah sis sgt mudah bsalin doakn sy jg ya due hri jmaat ni rsau overdue pla.

Mcm lendir ye? Tapi jernih? Sy ade juga masa dh ujung2 nk bersalin 1st baby haritu..lepas kua yg tu baru ade kua coklat2 1 ke 2 minggu sbelum nk bersalin

5y ago

Xjg sis dia kptihan cmpur air cair ckit.xbyk nrml ke atau x tu ye.