boleh ke makan pedas2 ?

hi smua mommies .. nk tnye , sy bru prgnt 2weeks / 3 weeks camtu .. boleh ke makan pedas2 ni 😅 .. firsttime #ingihintahu #firstbaby

1 Balas

Hi, bab makanan ni senang kata ikut badan. Cuba dulu sikit boleh makan tk pedas. Mcm saya dr awal pregnant sampai nk bersalin makan pedas yg tk ingat dunia. Tp sbb badan sy tahan, check up dgn doktor pun doktor ckp selagi badan sy tk meragam, perut tk memulas etc boleh je. Cuma suruh kurangkan takut pedih ulu hati