Seks selepas bukaan 1cm.

Hi smua... mf bertanya. Bahaya ke x kalau bersama suami ketika bukaan laluan dah 1cm? Ada kesan buruk x? Atau xde mslh skiranya air mentuban belom leaking... #1stmommy

1 Balas

Sy pernah lalui ank pertama dulu...sy ade rasa sakit bahagian pinggang n ari2... kebetulan hari tersebut suami sy bru keluar hutan(pengawas hutan)...dia nk seks...n sy akur bagi...lepas tu sakit sy makin kuat...kami g hospital..dh buka 2cm.. Alhamdulillah xdee pe yg bhy pd kandungan...setelah mertuban pecah..sy bersalin n ank siht