Keluar warna merah

Hi smua. Maaf gambar agak menggelikan. Sy nak tanye skrg sy pregnant 31minggu. Anak yg first. Sy tkde rasa sakit perut atau apa. Cuma sakit area bawah perut n kelengkang tuh mmg dah lama. Ada tanye misi, misi ckap normal. Cuma semakin lama semakin terasa lah sakit tuh. Soalan sy normal ke keluar warna mcm ni tiba2?? Baby gerak Alhamdulillah mcm biasa. Kne pergi hospital ke?? #firsttimemom #ingintahu

Keluar warna merah
9 Balas

Terima kasih semua. Sy dh ke hospital. Alhamdulillah takde ape yg serious. Belum ada bukaan dan baby pun okey. Doakan sy n baby terus sihat dan keluar bila dah sampai waktunya 🥰🥰

1y ago

Alhamdulillah Aamiin ya rabb smoga bby para ibu2 pregnnt sihat walafiat shingga melahirkan 🤲🏻

mcm tanda da ni makcik... pg hospital.. 😫 tgok ada bukaan ka takda.. sy mcm ni gak 25 weeks turub lendir darah esoknya besalin premature

1y ago

tak survive meninggal slepas sejam dilahirkan

kena pergi hsptl asap tuk dptkn rawatan .even dh 31week chances tuk alami keguguran tetap ada...mg dpmudahkan segalanya amiin

saya pernah jadi mcm ni masa 31 minggu juga, saya terus pergi kecemasan, warded 1 hari, doc sahkan saya ada gbs.

pergi kecemasan trus ye. tak kira sikit ke apa mmg kena pergi . semoga kandungan awak baik baik je ..aamiin .

sy aritu mcm ni.. kndungan masuk 38 masa prggy anak no 2.. trus admit wad sbb skli cek bukaan da 3cm..

kalau dah keluar darah terus je pegi hospital emergency.

better pergi klinik ye sis

1y ago

Lebih baik kita ke hospital terus. Ke pac senang. Macam saya pun first mom tapi benda benda camni takleh nak ambil mudah. Nurse kk mesti ada pesan, kalau ada apa apa tanda bersalin terus ke hospital. Macam biasa memang kena bawa buku pink ke mana mana

pergi cek