Bagus bathtub ni tuk baby .blh guna pakai

6 Balas

Bagus mmg bagus sbb jimat ruang nk simpan tpi tu laa...bila slalu bukak..ttup..bukak..ttup..lama² dia bocor dkt tmpt lipat tu 😂😂 klau mndi dlm blik air xpe la bocor pn..sy mndi kt luar..blik air kecik jdi nyaa bsah abeh lntai 🤣🤣 Ni pngalaman sy la..mngkin sy beli yg biasa² pnya xde brand kot sbb tu dia bcor..😅😅

I pun beli benda sama. Guna utk anak. Sng nak bawak travel balik kampung

Saya tgh pakai tab ni… utk baby saye…

Pernah guna ke sis

8mo ago

most welcome 🥰🫰🏻

👍

👌