Ikhtiar efferty

Smoga ikhtiar ini Allah izinkan rezeki zuriat buat kami. Aamiin..#firstbaby #firstmom

Ikhtiar efferty
7 Balas

saya pun ikhtiar , beli 2 kotak + 2 jar korbankan duit saving roadtrip utk usaha dptkan anak . then konon nk try 1.1.2023 , ttibe pg tu buat test tgk +ve . hihi tk sempat nk consume . tp teruskan gk mnum utk ckupkan nutrisi baby . mg puan dberikan zuriat soleh solehah pnyejuk mata , pnenang hti ibu bapa dan sluruh ahli kluarganya 💪 . tp seeloknya smentara masih berikhtiar , klau ada masalah obes , cuba usahakan utk turunkan berat badan jgk . klau ada pnyakit lain pun cuba sembuhkan . supaya baby nanti dpt mbesar baik dlm rahim dgn kurng risiko .. 🤗

1y ago

Puan ikhtiar apa sbelum beli efferty ni?

sambil2 tu boleh download apps my calendar supaya kita tahu lebih tepat bile hari subur kita...saya sebelom ni ikhtiar makan itu ini..tapi still tak berjaya..then kawan saya..pastu die nasihat guna apps my calendar supaya waktu subur tu kita bersama dengan husband.. alhamdulillah just take 1 month saya terus pregnant n now tunggu masa baby bump nak kelua..doakan keselamatan saya dan baby ye...ape2 pun bende utama ialah doa..tanpa izinnye kita takkan dapat

1y ago

Apps tu mmg dari sbelum kawin saya track, spatutnya mmg kena ada buat smua wanita lagi2 yg 20+ utk screening fibroid cyst etc bila tiba2 haid bmasalah

sy pernah ikhtiar hamil, makan supplement brand himalaya. women's wellness untuk kesuburan wanita, speman untuk kesuburan lelaki. kapikacchu untuk kesuburan lelaki dan wanita. puan boleh pergi outlet himalaya untuk dapatkan consultation. semoga ada rezeki puan dan suami untuk menimang cahaya mata ♥️

1y ago

Ya saya tahu. Untuk prevention neural tube defect only

Aminnn , inshaa Allah ada rezeki. Saya pun ikhtiar dengan efferty 2 jar sekarang dah 7weeks 🥰

1y ago

Tahniahh

Syukur. Mudahan Allah redai jua.

1y ago

Aamiinn

aminnnn

amin