9weeks just nampak kantung normal ke??

smlm sy g klinik buat bku pink kndungan sy bru 9w1d....time scan perut doct ckp ini kantung ya puan...dia ckp hnya npk kntung ja ..sy dgr sy trs jd tkut pastu tnya doktr normal ka nmpk kntg shja...doct ckp normal ja xda apa2...ada x ibu2 yg dlm nii sma situasi dgn sy...sbb ada yg 8w siap blh dgr bnyi jntg bby lg...#firstbaby #bantusharing #1stimemom #mommybuntu #Nanya

1 Balas

Normal je, saya anak first 12w baru nampak baby. Sebelum tu kantung pun tak nampak, mommies kena positif selalu.

3y ago

alhmdulillah sy dh 19w1d dah pon skrg...tq