Kelua drh ketul bahaya tak?

Smlm rasa perut xselesa,lps tu g tnds ade kelua drh ketul kecik..Sy terus pegi klinik swasta scan.. alhamdulillah doc kata bby n jantung ok..tp hati ni tetap risau..Harini ade jugak kelua drh sikit..5taun lps pernah gugur n bby ni penantian selama 10tahun..btw skrg kandungan br 8w4d #firstmom

1 Balas

elakkan bersama suami. insyaallah ok. kala bleeding berterusan mkn ubat kuat rahim sis

2y ago

setakat ni mmg xbersama dgn suami..sbb br lg kn..takot..hehe