puasa 28w pregnant

smlm hari pertama dpt saya puasa penuh tp start pkul 4 lebih dh mula pening dan sakit blkg kepala, lps berbuka Alhamdulillah beransur hilang.. tp pagi tdi nk sahur perut tk selesa pedih mencucuk2.. patut ke sy teruskan berpuasa ye ? ada mom2 yg sama jgk tk

1 Balas

sis ada gastrik ke? kalau rasa memudaratkan, boleh berbuka. nanti refer doktor, cara2 berpuasa untuk orang preggy + gastrik mcm mana. ada tips2, dos & don'ts dia.

2mo ago

tq so much sis🥰 dan selamat berpuasa