Kencing Kotor

Smlm doctor g tau kene kencing kotor.. Ade x cara2 atau nasihat utk elakkan jankitan.. Padahal sebelum n selepas dah cuci.. Atau ade x y gunakan ape2 sabun pencuci victim.. Sy x penah pakai sebb penah pakai n jadi gatal.. ? Tolong kasi pencerahan.. #orgbrkahwin

16 Balas

Sllu minun air barli suam tanpa gula. InshaAllah

banyakkan minum air kosong je sis.

pakai air sj cuci. xpelu pencuci wangian apa smua ye. minum air byk. jgn thn kencing ya

Lebihkan air kosong,minum rebusan barli

Kencing kotor sbb kurang air masak. So minum air masak 8 gelas 1 hari. Sblm nk check up minum air byk2. Inshallah. Tp klu dh minum air byk masih kencing kotor, nurse akan bgtau apa yg perlu dibuat.

Sy bruu2 ni pnhh kne kncing kotor,,Dr ckpp jgn than kncingg n kne kerap mnum air msakk..Alhamdulillah skrg da ok.. Jgnn gune pencuci bwahh taw