Doakn saya ..🤲🏻🤲🏻

smlm de spotting coklat n darah skit.stiap kali buang air keluar sikit.dh pergi hosp doc tgk "jalan" still tutup rapat. ni dh msuk hr kedua spotting lg. scan smlm xnmpk .kantung je ada. doc kta embrio usaha nk lekat kt dinding rahim. n kn tggu 2w lg scan. hope baby ni btahan.. moga ada rezeki stelah 4thn menanti third baby.. doc srh rest je. jgn stress.doakn sy ye sahabat smua. #7w #thirdbaby

1 Balas

Sy pun mcm sis awl2 ritu.... Terus sy bedrest je... Keje rumah pun xbuat sis

3y ago

lmanya puan.. smoga puan n kndungan sntiasa dilindungi