Baby Girl Molested?

Feel ko Molested si baby ?kabado siya lagi pag hinahawakan.. Nag iba siya. ?

2 Replies

If I were you I’d bring her immediately to her pedia. I’m sure your doctor will check her and recommend you to the right doctors to help your daughter. Wag mo nang i-delay, mommy. If you’re having doubts/suspicions, then something is definitely not right.

Kausapin mo anak mo daanin mo sa kwento muna gang unti unti baka makapagsabi sya sau kung namolestiya nga sya or hindi. Then ipacheck mo sa doktor