Stretch mark

Haii korang saya nak tanyaa normal tak kalau breast kitaa start ad stretchmark🫠 and masa 16 minggu kalau kitaa picit dah start keluar cecair now dah nak masuk 20 minggu . Tolong suggest kan sekali cream stretch mark yg bagus 🥺

1 Balas

mengikut bacaan normal ada stretch mark. saya guna yg mama choice tu je walaupun takde muncul lg stretch mark. more to prevention. tapi better jgn picit or marmet breast. mmg kita punya breast dah start produce susu seawal week 16.