KENA CHECK GBS

Esk kena check gbs walaupun xde keputihan katanye sbb ank first lahir pramatang😶memang mcm tu ke?

2 Balas

Better that way. Doctor takut if you ada gbs then next baby ni bersalin pun prem. Boleh standby on antibiotics. Mcm i baby first 36w, baby second pun 36w. Both turun tanda bloody show & ada bukaan. Luckily both takda gbs even ada keputihan

5mo ago

yg first air ketuban pecah 36w tp brt cukup 2.88kg ..second ni jrk dkt ank first baru 11 bln..so memang Dr bg tahu siap2 kemungkinn pramatang jgk..hrp xde ape2 lh..

Yup