Boleh pakai inai ?

Mommy pregnant bole pakai inai ke ? Ada yang kata bole , ada yang kata takbole 😅 Was was pulak kita . Semangat nak raya dah nie ~

5 Balas

kalau inai organik atau inai daun petik kat pokok buat sendiri bole pakai. tk was was. kalau yg biasa2 tuh inai beli kt kedai kebykkan ada pewarna. tk brapa bgus sbb tak Tahun bahan apa yg dorg guna

for me, I tak berani sebab inai zaman sekarang tak tahu bahan apa dia guna. kalau guna inai daun buat sendiri tu takde masalah

nurse kk saya tak galakkan.. sebab warna kuku pun main peranan. cth jd biru ke pucat dll

klo inai kt kuku rasa x boleh sbb pape pnykit detect warna kuku tu yg dr n nurse x kasi

Kalau kat hosp tk boleh