Mgtt ( nak tips)

Hai momies .. ada tak tips utk elak kena gdm.. next klinik kena minum air gula 🥲🥲#pleasehelp #seriusnanya

3 Balas

jaga la makan Banyak berjalan .. saya ada baca tips pas minum berjalan untuk 30 min untuk bakar balik gula yg diminum tu ..kalau berani minum minyak kelapa after minum air gula untuk boost kan kadar pembakaran gula

1mo ago

Seyes r sis minum ke minyaak kelapa dara pas minum air gula

start puasa mkn jam 7pm instead of jam 10pm, then mnum air byk2. kurg kan nasi dan gula 2-3 hari sblum test jg ya

2 hari sebelum minum air gula...jgn makan benda manis..