geng 37week

sapa sini due 2/2/2024 tapi msh blum ada tanda2 bersalin...perut pun msh tinggi😄

13 Balas

saya due 10/2, hritu baby bagi tnda dah kt umi dia kluar darah , now tkde lgi rse nk bersalin, cuma sakit contraction manja ii je, doakan saya dipermudahkan bersalin ye🥺🥺🥺🥺

sy due 9/2, ingt nak anak thn naga 10/2 tp since ada gdm nurse/doc ckp xbole overdue. jd sy plan nak baby lahir 2/2 je la amik date cantik hehe, hrp² baby bg kerjasama nt insyaallah

Due sy 30/1 pun belum ad tanda lagi , perut ramai tgr tinggi , sy dah buat sukan yg org sugestion , jalan banyk tapak , masih blm ad tanda ,, baby selesa ddk dlm perut 🥹

sy due 3/2 , hari ni kluar mcm coklat2... tapi xde sakit pape lgi... lendir putih yg berair pun hari2 kluar... tak tahu nk g spital ke tak.. hm

4mo ago

sikit je kluar .. tu pun pagi tadi je... lepas pada tu xde dah kluar mcmtu dah.. ni dah try pakai pad kot2 ad lg lepas ni...

due kita samaaaaa. sakit sana sini tu dah. tp belum ada tanda bersalin. rasa nak terankan bagi keluar je. tak larat dah 🤣🤣

4mo ago

saya due 10/2 tpi tpi skrg dh rasa dh sakitnyaaa.. mungkin bby nak keluar awal

3-4hari ni asyik mengeras je, sakit belakang, sakit bawah..nak jalan pun susah tp belum ada keluar tanda..patut ke pergi hospital..risau

4mo ago

kalau keluar tanda boleh terus ke hospital sis

sy 9/2..dri smlm perut asyik mengeras kadang sakit pinggang..risau jugak..nk kena pergi hospital ke..tp kadang mengeras kadang tak..

4mo ago

sama due date kita sis 9/2.. memang perut kerap mengeras kan?tahan jela sakitnye..huhu..sis kalau dh kuar darah kena g hospital la sis

sy dh 37 week .. kerap cirit birit.. tapi x ada kuar tnda lgi.. risau juga

4mo ago

sy dua hari lgi masuk 37weeks. dah start rasa nervous ni

hello geng mummy Feb saya due 12/02 tak sabar nak jumpa baby 🥰

4mo ago

Hihihi.. 12/2..cntik.. Sy plk xksh date.. Aslkn ary kelahiran dy tu.. Hihi.. Sebab nak cukop kan kuota isnin - ahad.. Cm ary bkje🤣 kne ad 1 ary cuti.. Sy target ary ahad o isnin utk lahir ni.. Hahaha.. Sbb Selasa - sabtu da ad.. Dr papa mama ny smpy ke ank2.. Cukop 5ary..tu target ahd o isnin 🤣🫣

sya due date 1/2/2024...mcm2 da skit tp blm ada tanda lg ni