Ingin tahu

Hi mommies, umur bby seminggu 2 hari. Kalau kita dh bagi susu, lepastu dia berak… perlu bagi susu lagi tak. Kadang mulut dia mencari, tpi mcm dh bagi banyak susu takut overfeed. Ke tu refleks shj? #help ##firstmom

1 Balas

reflex. tak perlu susu dah. baby ni mcm kita la. dah makan, lepas tu berak, takdenya kita terus lapar lepas berak tu kan. sebab yg Keluar tu bukan yg kita baru makan tadi. tu yg dah diproses mungkin semalam, 2hari lepas