nak minta tolong dgn mommies semua🥹

skrng sya dh mngndung 7 bulann tapii sya belom ada apa² persediaan untuk brang² baby 🥹...adaa duitt pon habis byar hutang je...syaa dhh bagi husbund yg kandungan sya dhh 7 bulann tak lama lgii nak 8 bulan tapii husband syaa marah syaa blikk sbb asyik ckp bndaa yg smaa..dya ckp 7 bulan tuu masih awal lgii sediaa barang babyy....tapii sayaa risauu yg babyy syaa akn keluar awal dri yg d jangkaa..adaa yg bole tlg bagi syaa bantuann darii segi apa² je sya akn trimaa🥹..trima kasih mommies semuaa🥹#firstmom #pleasehelp #firstbaby

11 Balas

Sis blh request dkt Fb search prelove brang bby , byk yg akn bntu sis bg bntuan .. insyaAllah