nak minta tolong dgn mommies semua🥹

skrng sya dh mngndung 7 bulann tapii sya belom ada apa² persediaan untuk brang² baby 🥹...adaa duitt pon habis byar hutang je...syaa dhh bagi husbund yg kandungan sya dhh 7 bulann tak lama lgii nak 8 bulan tapii husband syaa marah syaa blikk sbb asyik ckp bndaa yg smaa..dya ckp 7 bulan tuu masih awal lgii sediaa barang babyy....tapii sayaa risauu yg babyy syaa akn keluar awal dri yg d jangkaa..adaa yg bole tlg bagi syaa bantuann darii segi apa² je sya akn trimaa🥹..trima kasih mommies semuaa🥹#firstmom #pleasehelp #firstbaby

11 Balas

Push husband awak untuk bertanggungjawab. Kt sini ramai lagi yg susah dari awak, ibu tunggal lah suami kena buang kerja lah suami sakit lah & yatim piatu. Awak masih ada suami sihat walafiat kita as perempuan kena push dia lah. Apa ingat kita wife ni takleh mengaruk ke. Bukan taknak bantu tp kalau org bantu mmg senang lah laki awak kerja buat anak pastu lepas tangan tinggalkan wife minta2 je kt org

8mo ago

before this dyaa tak cm nii...tapii slhh sta jgkk takk selidik dyaa dlm"