πšœπšŒπšŠπš— 8 πš–πš’πš—πšπšπšž πšπšŠπš” πš—πšŠπš–πš™πšŠπš”

π™Ίπš˜πš›πšŠπš—πš 𝚊𝚍𝚊 𝚑 πš™πšŽπš—πšπšŠπš•πšŠπš–πšŠπš— πšœπšŒπšŠπš— 8 πš–πš’πš—πšπšπšž 𝚑 πš—πšŠπš–πš™πšŠπš” πš”πšŠπš—πšπšžπš—πš 𝚊𝚝𝚊𝚞 π™±πšŠπš‹πš’.. πšƒπš˜πš•πš˜πš—πš πš•πšŠ 𝚜𝚒 πš‹πšŽπšπšžπš•Β² π™³πš˜πš πš— 𝚜𝚐𝚝.. πš‚πšŽπšπš’πš‘ 𝚜𝚐𝚝²#firstmom #ingintahu #pleasehelp

3 Balas

try scan dekat klinik lain, biasa 5 weeks da boleh nampak kantung and 9 weeks da boleh nampak jantung. taktahula kalau rahim awak tengah tebal. fikir yang baik baik insyaallah ada rezeki awak

8mo ago

πš’πšπšžπš•πšŠπš‘.. 𝚜𝚒 πšπšŠπš”πšžπš πšπšŠπš— πš›πš’πšœπšŠπšž 𝚜𝚐𝚝².. 𝚜𝚒 𝚑 πšπšŠπš‘πšž πšπš‘ πš—πšŠπš” πš‹πšžπšŠπš πšŠπš™πšŽ

Cuba scan di klinik lain. atau request tvs scan ya.

8mo ago

ya betul, scan dari bawah.

scan kk or swasta

8mo ago

𝐭𝐞𝐫𝐒𝐦𝐚 𝐀𝐚𝐬𝐒𝐑 π›πšπ π’ 𝐀𝐚𝐭𝐚 𝐬𝐞𝐦𝐚𝐧𝐠𝐚𝐭