39Week baby belum masuk laluan.

Saya sambung checkup klinik swasta untuk 39Week, doktor scan semua & ٱلْحَمْدُ لِلَّٰهِ semua baik-baik. Kedudukan baby betul & berada di laluan serta belum masuk laluan. Due 13/9 & doktor bagi tarikh 19/9/2023 untuk induce jika overdue. Start 36 Minggu Saya active berjalan✅ 10K langkah Sebelum tidur squat 30 kali✅ Kupu-kupu✅ Yang terbaru abs Wheel ✅ Bahagian bawah memang sakit sebab baby dah ke bawah. Kesimpulan dia, doa usaha & tawakal. Saya anak pertama memang overdue & kedua pun harp keluar sebelum due. #sajaborak

2 Balas

Samaa tarikh due dan tarikh induce kitaaa kalau overdue! Semoga dipermudahkan utk kita ya rabb. Aminn. Tadi ke KK check up jugak, nurse kata baby dah masuk laluan. Cuma kena usahaaa lagi. Sbb saya xde rasa tanda bersalin tuu. Mucus plug pon xde lagi. 🥹 Harap sangttt x nak induce. Takuttt. Baby 1st!

8mo ago

آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ Semoga dipermudahkan💕 Itulah, tak nak induce. Sakit dia tak best, kita nak sakit natural🤣

Moga dimudahkan urusan dan bersalin tepat pada waktunya 😊