Due date 20/8

Ada yang sama maca saya tak , due date 20/8 tapi baby masih selesa dalam perut😂ada tips cepat beranak tak ? Macam macam tips dah buat tapi tetap tak menjadi , doktor dah bagi tarikh for iol 26/8 kalau still tak beranak lagi huhuhu , kena induce ke macam mana ? #firstbaby #firstbaby

1 Balas

Due hampir sama cuma saya 22/8 anak ke2, tarikh serah diri 26/8 kalau baby taknak keluar , sekarang kerap sakit bahagian ari ² bebi pun kerap mengeras kerap keluar lendir keputihan , kemungkinan kena induce kalau bebi masih selesa ,semoga mami dipermudahkan urusan bersalin nanti ☺️

8mo ago

sama due dgn sy...tp Kene serah diri 21/8,masih takde tanda ...